DESPRE NOI - Raris

Sigla Raris
Du-te la conținut
Despre noi
  Firma Raris este lider de piata in Romania pe gama de scari, platforme din aluminiu si schele mobile din aluminiu, incepand cu anul 1992.

Raris fabrica Denta
  Toate produsele noastre sunt executate din profile de aliaj de aluminiu extrudate ( trase ), care au proprietati mecanice net superioare profilelor obtinute din tabla de aluminiu indoita si apoi sudata. Acest lucru confera produselor noastre o rigiditate si durabilitate sporite.
  Toata gama de produse excutate de firma noastra sunt conform normelor europene in vigoare, dupa cum urmeaza:
  - scari aluminiu executate conform normei EN 131-1 +2, respective standardul romanesc SR EN 131
  - platforme aluminiu executate conform normei EN ISO 14122
  - schelele mobile din aluminiu si otel executate conform normelor EN 1004/2005, grupa III, DIN 4422.H 1004
  - schelele de fatada din aluminiu si otel executate conform normelor ET.SR HD 478.2.1, DIN 4420, DIN 4422.

  Produsele executate de firma Raris sunt certificate de INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETATE DEZVOLTARE PENTRU PROTECTIA MUNCII, care a eliberat certificatele de conformitate.
                   
  RARIS acorda o atentie deosebita calitatii in executie, lucru dovedit de Certicatul de management al calitatii ISO 9001 : 2008, elibetat de SRAC ROMANIA

  RARIS dispune de o retea proprie de distributie si de magazin online, ce acopera Romania in intregime, astfel incat livrarea catre clienti sa se efectueze in cel mai scurt timp.

  Suntem un partener serios, lucru dovedit de capitalizarea profitului ceea ce a dus la un capital social varsat de 6.577.020 RON pentru firmele care fac parte din Raris Grup.
Înapoi la cuprins